Onze vrachtwagens

4 x 4 ws vrachtwagen

Een 4 x 4 ws vrachtwagen heeft vier wielen die wide spread (ws) onder de vrachtwagen zijn verdeeld en die allemaal afzonderlijk worden aangedreven. Door de gelijke wielverdeling is het laadvermogen maximaal en voor de 4 x 4 is dat 6 kuub. De 4 x 4 wordt veel gebruikt voor plaatsing van containers of het vervoer van een kraantje.

6 x 6 ws vrachtwagen

Een 6 x 6 ws vrachtwagen heeft zes wielen die wide spread (ws) onder de vrachtwagen zijn verdeeld en die allemaal afzonderlijk worden aangedreven. Door de gelijke wielverdeling is het laadvermogen maximaal en voor de 6 x 6 is dat 16 kuub.

8 x 6 ws vrachtwagen

Een 8 x 6 ws vrachtwagen heeft acht wielen die wide spread (ws) onder de vrachtwagen zijn verdeeld en die allemaal afzonderlijk worden aangedreven.

8 x 8 ws vrachtwagen

Een 8 x 8 ws vrachtwagen heeft acht wielen die wide spread (ws) onder de vrachtwagen zijn verdeeld en die allemaal afzonderlijk worden aangedreven. Door de gelijke wielverdeling is het laadvermogen maximaal en voor de 8 x 8 is dat 21 kuub.

Meesturende achterwielen

De 6 x 6 en de 8 x 8 hebben meesturende achterwielen en zijn bedoeld voor transport van zwaardere vracht, zoals zand, grind, puin en klinkers, maar ook voor het vervoer van units en zeecontainers. Aan deze vrachtwagens is vaak een dieplader gekoppeld en daarmee wordt ook het eigen materieel van Hoogeboom verplaatst.

Onze dumpers

We beschikken over een Volvo A30D en een Volvo A25D. Met een laadbak waterinhoud van 13.6 m3 is het laadvermogen van deze Volvo dumper 28 ton. Het operationeel gewicht van de Volvo A30D dumper bedraagt 23 ton. De Volvo A25D heeft een laadbak waterinhoud van bijna 12 m3 en daarmee is het laadvermogen van deze Volvo dumper 24 ton. Het operationeel gewicht van de Volvo A25D dumper bedraagt 21.5 ton.

Betrouwbaar en goed materieel

Kenmerkend voor ons Hoogeboom zijn ervaring, betrouwbaarheid en goed materieel. Ons vrachtwagen- en dumperpark past dan ook helemaal bij de hedendaagse bouw- en slooppraktijk. Uiteraard worden onze vrachtwagens en dumpers goed onderhouden, want veiligheid gaat bij ons boven alles.

De verhuur van een van onze vrachtwagens of dumpers is inclusief een professionele vakman. Werken met een vrachtwagen of dumper is voor een belangrijk deel mensenwerk en de chauffeur heeft dan ook een grote verantwoordelijkheid. Daarom beschikt Hoogeboom over professionele vakmensen die passie hebben voor hun vak.