Over verreikers

Verreikers worden gebruikt voor werkzaamheden in de agrarische sector, de industriële sector en de gww-sector. Er zijn verreikers met een roterende bovenwagen of met een vaste telescooparm. Een verreiker is te  vergelijken met een vorkheftruck, maar verreikers zijn ook in ruw terrein te gebruiken en een heftruck meestal niet. Verder komt de telescooparm op een verreiker met gemak veel hoger dan een gemiddelde vorkheftruck. Twintig meter is geen uitzondering. De lepels of bak van verreikers kunnen naar voren, achteren, omhoog en omlaag bewegen. Een verreiker heeft – zoals de naam al zegt – een relatief groot bereik.

Aan de telescooparm zijn diverse hulpstukken te koppelen, bijvoorbeeld een hijsjib met of zonder hijslier, een lepelbord voor pallets of een grondverzetbak. De mogelijkheden zijn legio en het wisselen van hulpstukken neemt zeer weinig tijd in beslag.

Onze verreikers

Kenmerkend voor Hoogeboom zijn ervaring, betrouwbaarheid en goed materieel. We kunnen daarom voor iedere activiteit de juiste verreiker aan u verhuren.

Bij ons wordt de verreiker veelal ingezet bij het verplaatsen van materiaal op bouw- en slooplocaties. Onze verreikers worden ook gebruikt bij werken op hoogte, zoals bij het verwijderen van asbestplaten van schuren. De gieklengte van de verreiker is 21 meter.

Uiteraard worden onze machines goed onderhouden, want veiligheid gaat bij ons boven alles. De verhuur van een van onze verreikers is inclusief een verreikermachinist. Werken met verreikers is voor een belangrijk deel mensenwerk en de machinist heeft dan ook een grote verantwoordelijkheid. Daarom beschikt Hoogeboom over professionele verreikermachinisten, die gecertificeerd zijn en passie hebben voor hun vak.