Over rupskranen

Rupskranen zijn er in diverse uitvoeringen. De telescopische grijperarmen verhogen de productiviteit bij ingewikkelde en veeleisende graafprojecten. Ze kunnen worden gebruikt om grond te verwijderen op een diepte van maximaal 25 meter onder de grond en om trucks te beladen zodat materiaal snel kan worden weggevoerd.

Bij de uitrusting van een rupskraan horen hulpstukken, zoals een sloophamer, een sorteergrijper, een vergruizer, knippers, een boorinstallatie, een trilblok en een frees. Het eigengewicht van onze rupskranen varieert van 900 kg tot 37.000 kg (37 ton).

Onze rupskranen

Kenmerkend voor Hoogeboom zijn ervaring, betrouwbaarheid en goed materieel. Onze rupskranen passen dan ook helemaal bij de moderne hedendaagse bouw- en slooppraktijk. We kunnen daarom voor iedere activiteit de juiste rupskraan aan u verhuren.

Voor uitgraven van bouwputten kan onze rupskraan tot 800 m3 op een dag aan. De verlengde sloopgiek is 11,5 meter lang. De verlengde graafgiek is 18 meter lang. Uiteraard worden onze machines goed onderhouden, want veiligheid gaat bij ons boven alles.

De verhuur van een van onze rupskranen is inclusief een kraanmachinist. Werken met een rupskraan is voor een belangrijk deel mensenwerk en de machinist heeft dan ook een grote verantwoordelijkheid. Daarom beschikt Hoogeboom over professionele kraanmachinisten, die gecertificeerd zijn en passie hebben voor hun vak.