In het buitengebied van Raalte ligt minicamping De Zwerver. Op het terrein staan drie grote schuren waar tot voor kort asbest golfplaten op lagen. Eigenaar Martin Hondeveld had financiële middelen om te investeren. De landelijke subsidieregeling deed hem kiezen voor nieuwe, asbestvrije daken. Helemaal toen bleek dat hij er een provinciale subsidie bovenop mocht stapelen.

”Ik had al goede geluiden over ze gehoord”

”Ik had al goede geluiden over Hoogeboom Raalte gehoord en bij het vergelijken van meerdere offertes bleken ze ook nog eens de goedkoopste te zijn. Toen ik vernam dat ze ook samenwerken met het bouwbedrijf dat ik op het oog had, was de keuze natuurlijk snel gemaakt. Ik vind het belangrijk dat alles volgens de geldende regels en met verantwoordelijke mensen wordt uitgevoerd.”

Achteraf werd de sanering direct goedgekeurd, wat bewijst dat Hoogeboom Raalte bij minicamping De Zwerver goed werk heeft geleverd. ”Daar komt bij dat ze mij alles uit handen hebben genomen. Zelf heb ik niet of nauwelijks voorwerk hoeven doen, zelfs de subsidieaanvraag hebben ze tot in de puntjes voor mij geregeld. Het spreekt voor zich dat ik heel tevreden ben.”