Op zaterdag 17 september 2022 wordt een Demolition Day georganiseerd op de drie recyclingterreinen van Hoogeboom,
Stobbenbroekerweg 16 in Raalte, Rijnlandstraat 5 in Zwolle en Kanaal Zuid 104a in Apeldoorn.
Iedereen is van harte welkom tussen 10:00 uur en 16:00 uur.

Demolition Day is een dag voor iedereen, jong en oud. U gaat een kijkje nemen in de wereld van ons sloopbedrijf. Er worden diverse demonstraties gehouden, u krijgt een overzicht van diverse werkzaamheden, van diverse materialen en wat er gebeurt met de materialen (materiaalstromen) die vrijkomen op een slooplocatie.

In Raalte maakt u een rondje door de Circulaire HUB, langs de weegbrug, het betonstation en de grondbank. U ziet in actie het kraken, zeven en het versnipperen van groen. Maak kennis met een slooprobot en de kracht van elektrische machines. 

In Zwolle ziet u naast de weegbrug, het betonstation, de enorme puinbreker, het kraken, het afval brengstation, groen recyclen, zeven en de grondbank. Verder diverse grondsoorten en het scheiden van grof afval. Om alles zo goed mogelijk te recyclen. 

In Apeldoorn loopt u langs de weegbrug, naar het betonstation en de opslagplaats van een mooi project van Dura Vermeer met circulaire viaduct-liggers. We zijn er aan het zeven, kraken en groen recyclen. U ziet onze grondbank en diverse grondsoorten. 

Welkom bij Hoogeboom een veelzijdig familiebedrijf met circulaire sloop, hergebruik van bouwmaterialen en recycling hoog in het vaandel. 

https://www.demolitionday.nl/