Ons assortiment is uitgebreid met bodemproducten en bodemverbeteraars Zoals bomengrond, bomenzand, tuinaarde en teelaarde. Grondproducten met de juiste samenstelling van grond of zand en groenproducten conform de BRL9335-4. Voor de toepassing die u wenst.

Bomengrond

Bomengrond is toepasbaar voor bomen in de open grond, zoals een plantsoen of berm. De bomengrond heeft een goede zuurstofvoorziening en waterbergingscapaciteit die de boom de benodigde voedingsstoffen kan leveren.

Bomenzand

Bomenzand is toepasbaar onder licht belaste verharding, zoals voetgangersgebieden, fietspaden en licht belaste parkeerplaatsen. Het is mogelijk om het bomenzand aan te passen aan het soort boom.

Tuinaarde bemest

Bemeste tuinaarde bevat uitsluitend organische producten. Door de hoge voedingswaarde, een goed vochtvasthoudend vermogen en de juiste zuurgraad groeien planten optimaal.

Teelaarde C1

Teelaarde vallende in het gebied C1 is goed waterdoorlatend en uitermate geschikt voor grondverbetering, tuinen ophogen en om graszoden op te leggen.

Afhalen of bezorgen

De producten zijn af te halen op onze recyclingterreinen in Raalte, Stobbenbroekerweg 16 en in Zwolle, Rijnlandstraat 5. Wilt u het bezorgd hebben? Dat kan ook, bel 0572 35 22 50 en we maken een bezorgafspraak.