Over mobiele kranen

Een mobiele kraan is – zoals de naam al aangeeft – een kraan die niet aan een vaste plaats is gebonden. Mobiele kranen zijn er in diverse uitvoeringen. Ze kunnen bijvoorbeeld uitgerust zijn met een telescoopgiek of vakwerkgiek.

Mobiele kranen kunnen in verschillende tonnages ingezet worden bij o.a. werkzaamheden in de bouw en bij sloop. Het eigengewicht van onze mobiele kranen varieert van 900 kg tot 37.000 kg (37 ton). Bij de uitrusting van een mobiele kraan horen hulpstukken, zoals een sloophamer, een sorteergrijper, een vergruizer, knippers, een boorinstallatie, een trilblok en een frees.

Onze mobiele kranen

Kenmerkend voor Hoogeboom zijn ervaring, betrouwbaarheid en goed materieel. Ons kranenpark past dan ook helemaal bij de moderne hedendaagse bouw- en slooppraktijk. We kunnen daarom voor iedere activiteit de juiste mobiele kraan aan u verhuren.

We beschikken o.a. over de PW 160 en de PW 200. Deze machines kunnen ingezet worden bij diverse sloopwerken op zowel ruw als vlak terrein. De PW 200 is o.a. uitgerust met een automatisch vetsmeersysteem, ridecontrol en overdruk. Uiteraard worden onze machines goed onderhouden, want veiligheid gaat bij ons boven alles.

De verhuur van een van onze mobiele kranen is inclusief een kraanmachinist. Werken met een mobiele kraan is voor een belangrijk deel mensenwerk en de machinist heeft dan ook een grote verantwoordelijkheid. Daarom beschikt Hoogeboom over professionele kraanmachinisten, die gecertificeerd zijn en passie hebben voor hun vak.