Over minigravers

Een minigraver wordt gebruikt voor kleinschalige graafwerkzaamheden. Minigraafmachines zijn er in verschillende afmetingen en gewichten en ze zijn zeer gebruiksvriendelijk. Voor graaf- en sloopwerkzaamheden in kleine ruimten worden minigravers vaak gebruikt. Deze gravers zijn zeer functioneel en kunnen uitgerust worden met verschillende hulpstukken, zoals een rolbezem, een schudbak, een dichte bak of een puinbak. Minigravers zijn zeer compact en wendbaar, ze beschikken over een hoge capaciteit, er kan zeer precies mee gewerkt worden en bovendien geven ze ook nog eens geringe overlast voor de omgeving. Omdat een minigraver niet erg groot is, kan deze erg gemakkelijk vervoerd worden. Bovendien is het geen probleem om een minigraver over een bouwwerk of achter een schutting te plaatsen om daar de werkzaamheden te verrichten.

Over elektrische kruiwagens

Om de vaak zware vracht per kruiwagen uit een slooppand te krijgen, kan een elektrische kruiwagen ingezet worden. Elektrische kruiwagens hebben een wiel waarin een elektrische aandrijving zit. Een kruiwagen met een elektrische aandrijving is een prima ondersteuning als het rijden en/of het tillen van sloopmateriaal te zwaar is. Het maakt het werk tijdens sloop in een kleine ruimte aanmerkelijk lichter en daardoor aangenamer.

Onze minigravers

Ook de minigravers en elektrische kruiwagens die we in de verhuur hebben, zijn erg geschikt voor klein sloopwerk of sloopwerk in een kleine ruimte. Onze minigravers hebben verschillende afmetingen, passend bij elke werklocatie. Onze kleinste machine weegt 800 kilo en kan zelfs op verdiepingsvloeren getild worden om daar precisie-sloop te verrichten. Bovendien is het geen probleem om deze kleine minigraver over een huis of achter een heg te plaatsen als het vervoer via de normale weg niet mogelijk is. Onze medewerkers hebben deze graver de bijnaam Ieniemienie gegeven.